Dunjas operation del 2

Upp och ned. På morgnarna är Dunja väldigt ynklig. Jag får bära henne till matskålen med de krossade medicinerna och sen tillbaka till soffan. Sen kommer hon igång lite mer ju längre dagen går. Men igår var hon ute med mig i trädgården och struttade runt ganska sorglöst. Så plötsligt var hon försvunnen och bara det är konstigt, hon lämnar aldrig tomten i vanliga fall. Jag gick runt och letade och hittade henne till slut inne på en granntomt där hon satt, liten, blöt och skakande. Sjalen som hon haft runt magen hade hon tappat och utan den kunde hon omöjligen gå. Jag fick henne med mig några steg men då var hon lägre än en tax. Hon kröp liksom fram på skakiga ben och så kunde vi ju inte ha det. Jag fick bära henne in. Sjalen dök ner i tvättkorgen och jag fick riva remsor av ett lakan och knyta runt hennes mage. Så fort jag fått den på plats så kunde hon gå igen.

Men en dag i taget, hon sover på nätterna och vi har gått en lite längre promenad nu på eftermiddagen. Hon slickar mycket på såret men det ser för övrigt fint ut. Men hon har helt klart mer hjärnspöken denna gång, vilket gör lite ont i hjärtat att behöva se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s