Dunjas operation del 2

Vi överlevde även operation 2!
I synnerhet jag som befann mig i butiken i Gamla stan, med en och annan utspottad nagel, väntandes på att telefonen skull ringa. Ju längre in på dagen, ju mer började ”tänk om” snurra i mitt huvud.  Beslutet att min dotter och sambo skulle fixa alltihop eftersom den ena hade tiden och den andre hade bil kändes plötsligt idiotiskt. Tänk om nåt gick fel och jag inte fanns på plats!!
Lättnad när de till slut hörde av sig. Allt hade gått bra. En eloge till Hellströms veterinärpraktik här i Uppsala. Båda gångerna har allt gått väldigt snabbt. Direkt in på rummet, undersökning och så en lugnande spruta i rumpan. Det är oerhört skönt, inte minst när man har en rädd hund.
När allt var klart hämtades hon på studs, så den här gången fick hon vakna till ordentligt hemma och slapp sitta rädd och förvirrad i buren under två sura katter hos veterinären.
När jag till slut kom hem var hon ynklig. Såklart. Så fort vi slutade stryka henne över ryggen eller klia henne under hakan grät och gnydde hon vilket såklart resulterade i att vi turades om att sitta hos henne och klia och klappa. Vid halv tre i natt blev jag avlöst och fick några timmars sömn.
Kommer inte ihåg att hon grät så här mycket förra gången, då var hon mer förvirrad men också mycket mer sömnig. Men då fick hon lugnande, det får hon inte denna gång.
Försökte gå ut med henne i morse, men hon bara rusade tillbaka till porten och stannade var femte meter för att slicka på såret. Det ska ju inte göra ont, men något stör henne tydligen nåt vansinnigt. Hon har ingen kompress eller nåt och hennes lilla operationströja hindrar ju henne inte att komma dit med nosen. Men när jag sett efter så verkar det som hon slickar sig bredvid, i ljumsken. Kände mig lite orolig över allt detta när jag gick till jobbet, men sen ringde sonen och berättade att hon ätit, till och med gjort en liten konst och kissat tre gånger på en liten promenad. Så det går ju åt rätt håll helt klart.
Fortsättning följer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s