Alla mår bra

Katten Elsa mår bra, hunden Dunja mår bra och jag mår bra! Förutom två dagar med dropp så har Elsa inte visat några tecken på att ha blivit påverkad av överdosen smärtstillande. Tillsammans med en möjlig plåtmage och att hon kräktes så snabbt efter att hon ätit dem verkar det som att allt fått ett lyckligt slut. Dunja tar bort stygnen i morgon men kan redan nu obehindrat promenera omkring, benen fungerar som de ska. Själv har jag firat min systerdotter som gift sig, jättegulligt, och uppvaktat sambon som fyllt år. Han fick lite stiligare mjukiskläder eftersom man snabbt kryper i något bekvämt när man landar i huset och jag tröttnat på att se honom i säckiga overallsbyxor fulla med målarfärg. Han fick också ett set sportkläder som jag tänkte skulle börjas användas nu när våren kommer och Dunja återigen kan följa med på längre strapatser. Bubbel, badtunna och en god middag bjöds det också på. Jag är en fantastiskt fin person faktiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s