Projekt brygga

20160314_110000Här har det skaffats valp, fyllts år, packats upp vårskor i butiker och projekt brygga har hamnat helt i skymundan.
Men projektet lever och frodas, tro mig.
Vi äger nu en isborr men den kommer inte att nödvändigtvis användas till att sätta pålar för en brygga.
Dyrt och bökigt föll domen från någon som visste bättre.
Flytbrygga är smidigare och bättre och helt perfekt fick vi fri tillgång till 25-litersdunkar, så många som vi ville ha.
Så bygget fortgår på isen och är i princip klart nu. Ja alltså den första delen som tar oss en bit ut i vattnet. sen ska det byggas till en lite bredare flotte är det tänkt.
Som vi ska bada ifrån (även om det nog blir till att hålla in magen så man inte släpar i botten, det är väldigt grunt), men även kunna få plats med ett par stolar så vi kan sitta där i eftermiddagssolen på kvällarna. Om det nu blir kvällssol, vi är inte helt säkra på det än, det är ju stor skillnad på hur högt solen står i februari och hur det blir mitt i sommaren.
Vi är ju inte helt säkra på att bryggan kommer att flyta ens, det får tiden och islossningen utvisa. Men vi håller väl en tumme! Båten hittade vi i höstas av en slump och den är ett arv efter den förra ägaren av huset. Det var den som fick oss (eller i alla fall somliga av oss) att tänka att det nog legat en brygga på den här platsen för länge sen. Nu ät det uppvuxet och ganska brötigt men det kan vi nog fixa till framåt sommaren.20160314_110147

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s