Efter vigsel: Berlin!

30 juli vigdes vi i Stadshuset i Uppsala. Eftersom det skulle bära av till Berlin senare på eftermiddagen hade jag packat min väska och kände att jag hade det mesta under kontroll. Tills M kom in till stan och upplyste mig om att det var kvart i ett vi skulle vigas, inte kvart över som jag trodde. M hade på sig ett par sneakers till kostymen visade det sig och detta fick också åtgärdas i all hast, de nya finskorna knöt han på sig två minuter innan vi gick in till vigseln. Inte förrän jag såg bilderna efteråt upptäckte jag att jag inte alls hade på mig pärlhalsbandet som jag ägnat en stor del av morgonen att leta efter. Vi har heller inte haft så mycket ledig tid tillsammans och har inte hunnit titta på vigselringar så jag hade i all hast köpt plastringar på leksaksaffären som fick duga som substitut.ringar
Men en vigsel i stadshuset är ju en tämligen enkel historia och lite missöden runt omkring är vi vana vid så efter en mysig lunch med våra barn begav vi oss glada och gifta iväg till Berlin.
Som första anhalt hade vi valt Myers hotell i stadsdelen Prenzlauer Berg. Ganska trötta, sent på kvällen traskade vi in i den mysiga hotellfoajén och möttes av en helt förtjusande hotellportier. Efter endast uppvisande av våra platsringar uppgraderades vi till en svit och skickades upp till rummet med en flaska bubbel under armen.

Vi har varit i Berlin förut men då var det mars och snöstorm och nu såg vi verkligen fram emot att få återupptäcka Berlin som sommarstad.

Mer om detta senare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s